Νέα συνεδρίαση της Επταμελούς Επιτροπής την Παρασκευή για όλα τα θέματα που «καίνε» τη διοργανώτρια της δεύτερης και της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (1/5) θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα που “καίνε” τις δύο κατηγορίες ενώ θα πρέπει να συντάξουν τις προτάσεις που θα θέσουν προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, στο ραντεβού που θα προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες.

Ακόμη, μετά την παράταση που πήραν οι ΠΑΕ της Super League 2 μέχρι τις 31/5 για να καταθέσουν το φάκελο αδειοδότησης, στο τραπέζι θα “πέσει” το ποιες διαφοροποιήσεις (όπως πχ. τροποποίηση ορίου ηλικίας μεταγραφών που μέχρι σήμερα είναι κάτω των 23, χρηματικό πρόστιμο σε περίπτωση μη αδειοδότησης αλλά και απεριορίστου αριθμού ανανέωσης συμβολαίων) θα ζητήσουν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σε περίπτωση τη μη αδειοδότηση κάποιας ομάδας.

Τέλος, εκτός από τον πρόεδρο της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκο την επιτροπή απαρτίζουν οι εκπρόσωποι των έξι ΠΑΕ: ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακού, ΑΟ Τρίκαλα και Ιάλυσου.